Best Western Horten Hotell

1167011771
Bestill rum

Rom 1

OK
   

Horten

Velkommen til Horten!

Horten ligger 20 minutter fra Tønsberg og 1 times kjøring fra Oslo. Med egen kai og båthavn er det lett å komme seg til Moss, eller nyte skjærgården med fritidsbåt. Horten er et tettsted med mange kulturelle aktiviteter og landemerker. Stedet innbyr til sykkel- og gåturer, ikke bare langs kysten for å oppleve alle severdighetene, men også for å oppleve hus, bygninger, vakre hager og hyggelige gater.

Preus Museum

Bor du hos oss får du fri inngang til Preus museum!

Norges museum for fotografi finner du i Magasin A på Kulturparken Karljohansvern. Muséet viser fotohistorie fra de tidligste tekniske og vitenskapelige eksperimentene til dagens fotografiske samtidskunst. Muséet har en egen stilfull kafé og et eget fagbibliotek. 

Skiftende utstillinger gjennom hele året.

Horten Bilmuseum

Horten Bilmuseum ønsker deg velkommen til en stor opplevelse for hele familien i tradisjonsrike Horten Bryggeri's gamle ølhaller i museumsbyen Horten.Her kan du på kloss hold oppleve bilens fargerike historie fra 1900 og helt frem til 1960 og 70-årene. En enestående og omfattende samling kjøretøyer som spenner over alt fra de helt store sjeldenhetene til "bestefars" bruksbil eller hans første motorsykkel.

Midgard Historiske Senter

Opplevelsessenteret, Midgard historisk senter, tar deg med tilbake og inn i Vikingenes verden. Senteret byr på spennende utstillinger og en "arkeologisk lekeplass" hvor det er muligheter for lek og ulike aktiviteter som bl.a. utgravinger, øksekasting og pil-og-bue-skyting m.m. Senteret har en egen kafé og en flott beliggenhet rett ved Borrehaugene. 

Historiske Turstier

Kommunens natur gir store muligheter for småturer til fots. Her kan bl.a. nevnes Møringa på Karljohansvern, Hortensmarka med Borrevannet, Løvøya, Varnestangen og Veggefjell med flott utsikt inn mot Holmestrandsfjorden,Drammensfjorden og Oslofjorden.En vandring i naturen anbefales for dem som liker skog og mark. Horten og Omegn Turistforening har i samarbeid med Borre historielag og Horten kommune utarbeidet 19 forskjellige turstier.

Norske Løve

Fortet Norske Løve på Vealøs ble bygget i årene 1852-59. Da fortet ble bygget ble det sett på som topp moderne, og nærmest uslåelig for angrep fra sjøen. Fortet har aldri vært utsatt for beskytning og er derfor fremdeles inntakt. Vealøs er i Forsvarets eie, og er i dag ikke åpent for fri ferdsel. Norske Løve kan besøkes ved at det settes opp guidede turer.

Muchs hus

Edvards Munchs hus er Åsgårdstrands største attraksjon. Her bodde Edvard Munch, her fikk han inspirasjon til så mange av sine berømte malerier. I 1889 tilbrakte Edvard Munch (1863-1944) den første av sine mange somre i Åsgårdstrand. I 1897 kjøpte han et spartansk fiskerhus fra slutten av 1700-tallet


Marinemuseet

Vegg i vegg med fotomuséet i Magasin A finner du Marinemuséet. Det er verdens eldste marinemuseum 
fra 1853. Muséet har komplette fartøyer, gjenstander, tekst, bilder, malerier og ikke minst et stort antall skipsmodeller som viser utviklingen av vår Marine fra den dansk-norske fellesflåte til dagens Marine og Kystvakt. Opplev å gå ombord i bl.a. u-båten Utstein og kanonbåten Blink. 

Lokalhistorisk Senter

Bymuseet Karljohansvern KJV

Bymuséet har et stort bildearkiv med gamle bilder fra Horten, og muséet gjenforteller på en spennende og levende måte Hortens historie gjennom bilder, gamle gjenstander og reproduksjoner av miljøer.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse