Best Western Horten Hotell
Facebook Twitter Google Plus Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen


16174
Bestill rum

Rom 1

OK
Min bestilling

Aktiviteter

I og rundt Horten er det et bredt utvalg av aktiviteter, både for deg som feriegjest og for deg som ønsker avveksling fra faglig innhold i konferanser.
Her er et lite utvalg. Spør oss gjerne om råd og veiledning i resepsjonen.

Se også "Om Horten" for mer kulturelle innslag eller gå inn på Visit Horten sine sider her.
RIB Adventure

RIB Adventure AS leverer friske sjøopplevelser året rundt. RIB Adventure har eksistert siden 2001 og kan garantere gode kvalitetssikrings- og sikkerhetsrutiner. De tilbyr guidet sightseeing for grupper og kan levere komplette arrangement for alle behov. Som et avbrekk fra lange dager på kurs, kan det være godt å oppleve noe mer enn bare faglig innhold. Spennende RIB adventures forsterker fellesskapsfølelsen og styrker samholdet i gruppa. Dette kan gjøres som en lunsjaktivitet eller som en frisk aperitif til kveldens middag!

RIB Adventure
Borre Golfbane

Ved Borrevannet, og bare 2 km sør for hotellet, ligger praktfulle Borre Golfbane. Dette er en 27-hulls mesterskapsbane beliggende i et nydelig landskap ved Sem Hovedgård. 

Borre Golfbane
Horten Kino

Vi i Horten er stolte av vår splitter nye og moderne kino beliggende midt i sentrum av byen og bare 5 minutters gange fra hotellet. Kinoen er utstyrt med 4 forskjellige saler, og tilbyr première filmer i alle genre.

Horten Kino
Rally

Hva med å kombinere konferansen med litt fart og spenning ? Gjennom vårt samarbeid med Heitmann Motorsport tilbyr vi konferansepakker med rally-event som får adrenalinet til å pumpe. Dette er den perfekte aktivitet for et kick-off, en team-building eller for å hente ut ny motivasjon, inspirasjon og energi i gruppa.

Rally
Vestfold Bowling

Ca. 2. km sør for hotellet finner du Vestfold Bowling. Ta med deg familie, venner eller kolleger på en runde bowling, eller kanskje dere heller vil prøve dere i Lazerworld?


Vestfold Bowling
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse